MediaWatch

Sega stiger 10 procent

Både Nintendo og Sega har uforbeholdent afvist rygterne om at Nintendo er i gang med at overtage Sega for omkring to milliarder dollar. Ifølge Sega er påstanden "ubegrundet" mens Nintendo kalder dem "helt forkerte", skriver Financial Times.

Men aktiemarkedet tror angiveligt på sagen. Således steg kursen det kriseramte Sega's aktier med hele 10,5 procent under onsdagens handel på børsen i Tokio til en lukningskurs på 1,054 japanske yen. Dermed er aktierne faldet mere end 75 procent i forhold til årets højeste kurs på 4,520 i februar måned.

Nintendo's aktiekurser derimod faldt på børsen med mere end fire procent til 17,450 yen, på grund af frygt blandt investorerne for, at overtagelsen af det tabsgivende Sega vil betyde en overbelastning af Nintendo's økonomi.

Nintendo og Sega står overfor udsigt til kraftigt øget konkurrence på markedet for spilkonsoller i det kommende år. Det skyldes at markedslederen Sony er i gang med en større kampagne for dets PlayStation 2 og Microsoft med dets xBox.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs