MediaWatch

Rygter: Nintendo køber Sega

Kilder, der er tæt på forhandlingerne, oplyser til den velanskrevne amerikanske avis The New York Times, at der i øjeblikket er forhandlinger i gang mellem de to selskaber, som efter alt at dømme vil betyde, at Nintendo køber Sega for ca. to milliarder dollar.

Betingelserne i forbindelse med overtagelsen er ifølge The New York Times stadig til forhandling. En talsmand fra Sega, Munehiro Umemura, benægter dog på det kraftigste, at sådanne forhandlinger skulle foregå.

Han udtaler, at selve ideen, er absolut "skandaløs" og kalder historien for ubekræftede rygter. Ligeledes vil en talsmand fra Nintendo ikke bekræfte oplysningerne om forhandlingerne. Han grinte, da han blev spurgt, om rygterne havde noget på sig, og sagde blot, at i "denne industri, er der mange forskellige former for rygter."

Bestyrelsesformanden for Sega, Isao Okawa, har i længere tid forsøgt, at sælge selskabet og har bl.a. været i forhandlinger med Microsoft, der planlægger at gå ind på videomarkedet til næste jul.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs