MediaWatch

Investorer holder på pengene

Ifølge analytikerne var der intet nyt under solen på den første handelsdag siden juleaften på den amerikanske børs. Traditionen tro var volumen lav og tendensen ventes således at fortsætte ugen ud, skriver CNET.

Volumen på Nasdaq nåede 1,55 milliarder aktier, mens den totale volumen på New York Stock Exchange, NYSE, nåede op på 794 millioner aktier. Resultatet betød, at Nasdaq sluttede dagen 23.50 indekspoint lavere i niveau 2,493.52, mens Dow Jones steg 56.88 indekspoint til et slutniveau på 10,692.44.

Det brede Standard & Poor indeks sluttede handelsdagen 9.24 indekspoint højere i niveau 1,315.19.

Enkelte af den seneste tids pressede aktier havde en snert af julestemning over sig. Således steg Yahoo's aktie knap seks procent i dagens handel, svarende til 1.63 dollar og dermed en slutkurs på 31.19 dollar.

Amazon.com's aktie have ligeledes en rimelig dag og sluttede knap ni procent højere, svarende til 1.38 dollar og en slutkurs på 16.94 dollar.

Mere fra MediaWatch

DR's arkiv skal gøres tilgængeligt gennem Det Kongelige Bibliotek

Over de næste tre år er der afsat 62,5 mio. kr. i den nye medieaftale til at etablere offentlig adgang til DR’s omfattende arkivmateriale, hvilket har været et hedt politisk ønske i en årrække. Det digitale leksikon lex.dk kan få en rolle i forhold til formidling, lyder det.

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Egmont: Medieaftalen fastholder uens medievilkår

Den nye medieaftale har en række gode elementer bl.a. med regulering af techgiganter. Men det er ærgerligt, at medieforliget ikke indeholder ligestilling af digitale medier, lyder det fra Nordisk Film.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs