MediaWatch

Handspring satser trådløs

Handspring, som er kendt for dets Visor-serie - den nærmeste konkurrent til de populære Palm Pilots - overtager Bluelark Systems for 22 millioner dollar. Bluelark Systems har udviklet en Palm OS web browser og proxy server system, som muliggør hurtig Internet-kommunikation via små håndholdte computere.

Handlen afviklers via aktiebytte, hvor Handspring overtager de 450.000 aktier i Bluelark Systems mod til gengæld at betale med 430.000 Handspring aktier.

Handspring forventer, at Bluelarks software infrastrukturer, som inkluderer både HTML og WAP, bliver en fuldt integreret del i Handsprings produkter. Bluelark producerer desuden infrastrukturer til servere, og selskabets kunder omfatter både producenter af de håndholdte enheder, indholdsleverandører til det mobile Internet samt netværksoperatører og associerede samarbejdspartnere.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs