MediaWatch

Ballade i SOL

En intern udredning af mistankerne har afsløret forhold som har ledet til at en medarbejder er fristillet fra sin stilling og øvrige opgaver for selskabet. De afdækkede forhold vil blive politianmeldt. De forhold som de to aktuelle medarbejderne mistænkes for berører ikke SOL's drift, forhold til tredjeparter eller ejerforhold, oplyser SOL.

Der findes ingen mistanke om at sensitiv information er solgt eller på nogen anden måde er udleveret til udenforstående, og oplysningerne i svenske medier om, at politiet har besøgt SOL's kontorer er ifølge SOL fejlagtige. Der er i medierne også fremkommet oplysninger om at bestyrelsesmedlemmer i SOL er involveret i sagen. Dette afviser SOL på det kraftigste.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs