MediaWatch

e-bankerne banker derudaf

Til sammen har de gennem det seneste år tiltrukket omkring 60.000 nye kunder. Kunder, som enten helt har skiftet bank, eller som blot prøver en af de nye af som supplement til deres traditionelle bank.

Størst er den yngste bank på Internettet. Basisbank har på fire måneder skrabet 20.000 kunder sammen med aggressiv markedsføring, få gebyrer og flotte renter.

Men der er også penge at hente hos Basisbanks konkurrenter, Din Bank, SEB e-banking og Nextbank, i forhold til de traditionelle pengeinstitutter. Det skriver Politiken.

Ifølge direktør i Basisbank, John Carlsen, har Basisbank en kundetilgang, som er mange, mange gange større end nogen som helst bank i Danmark. Han tvivler på, at der findes et pengeinstitut noget andet sted i Skandinavien, som har haft en så hurtig vækst, som Basisbank har haft.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs