MediaWatch

TV 2 søger radiokanal

- Vi har længe haft interesse i at få en radiokanal, og derfor kommer vi også med et bud på den fjerde radiokanal, siger TV 2s økonomidirektør Peter Parbo til TV2 Nty.
Af udbudsmaterialet fremgår det, at der er ansøgningsfrist den 1. marts 2001, og at det kommende Radio- og TV-Nævn skal afgøre, hvem der skal have tildelt radiokanalen. Nævnet forventes at træffe afgørelsen senest den 1. juli 2001.

Radiokanalen vil blive tildelt ud fra "en kvalitetsmæssig vurdering af den samlede programflade". Det er på forhånd fastlagt, at den skal indeholde "klassisk musik - suppleret med præsentation af rytmisk musik, jazz og dansk musik - kulturprogrammer, samfunds- og debatprogrammer m.v."

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs