MediaWatch

DoCoMo vil noteres i NY

Formålet med DoCoMo's nye finansieringsstrategi er at skaffe kapital til at gennemføre selskabets ambitiøse planer om at ekspandere i Europa, som DoMoCo har forberedt sig på gennem det seneste års mange opkøb af andele i europæiske virksomheder, skriver Financial Times.

DoCoMo skal desuden erlægge betalingen for den 9,8 milliard dollar store investering i AT&T Wireless i januar måned, som en del af aftalen i forbindelse med erhvervelsen af andelen på 16 procent i selskabet i forrige måned.

Også adskillige andre mobiltelefon selskaber planlægger nyudstedelser af aktier. Det drejer sig blandt andet om France Telecom, British Telecommunications, AT&T, Deutsche Telekom, KPN, Verizon, BellSouth og SBC, som alle forventes at sælge andele i deres mobiltelefoni datterselskaber til næste år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs