MediaWatch

DoCoMo vil noteres i NY

Formålet med DoCoMo's nye finansieringsstrategi er at skaffe kapital til at gennemføre selskabets ambitiøse planer om at ekspandere i Europa, som DoMoCo har forberedt sig på gennem det seneste års mange opkøb af andele i europæiske virksomheder, skriver Financial Times.

DoCoMo skal desuden erlægge betalingen for den 9,8 milliard dollar store investering i AT&T Wireless i januar måned, som en del af aftalen i forbindelse med erhvervelsen af andelen på 16 procent i selskabet i forrige måned.

Også adskillige andre mobiltelefon selskaber planlægger nyudstedelser af aktier. Det drejer sig blandt andet om France Telecom, British Telecommunications, AT&T, Deutsche Telekom, KPN, Verizon, BellSouth og SBC, som alle forventes at sælge andele i deres mobiltelefoni datterselskaber til næste år.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs