MediaWatch

SOL og JobMatch samarbejder i Norge

Aftalen er ensbetydende med, at brugerne af SOL's job-og karriere sider nu får mulighed for via SOL-portalen at lægge deres CV'er ind i databasen til JobMatch. Dermed har SOL i Norge indgået sin niende partneraftale med forskellige internet-baserede jobtjenester, skriver digitoday.no.

Administrerende direktør for SOL i Norge, Kristin Skogen Lund, siger om aftalen, at SOL's job og karriere tjeneste er blevet en stadigt vigtigere del af SOL's tilbud til brugerne. Af samme grund har SOL inden for de seneste måneder opbygget en jobsøgnings-funktion, hvor de ni samarbejdspartnere præsenterer ledige stillinger under en fælles brugergrænseflade.

JobMatch betragtes i denne sammenhæng af Kristin Skogen Lund som en oplagt partner, hvor ikke mindst CV-delen hos JobMatch er afgørende.

JobMatch blev lanceret i Norge for cirka et år siden og har i dag en norsk CV-database på 16.500 CV'er. JobMatch forventer dog en kraftig vækst gennem samarbejdet med SOL, som har cirka 1,7 millioner unikke brugere om måneden.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Aller Media nedlægger printmagasin til unge, TV 2 Øst får ny adm. direktør, og reklame fra Liberal Alliance på TV3+ har rejst debat om politiske reklamer på tv. Få overblikket over den seneste uge i mediedanmark her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs