MediaWatch

Nokia vinder gigantordre fra T-Mobile

Nokia og T-Mobile International, der er Deutsche Telekom's mobil holdingselskab, har underskrevet en hensigtserklæring om leverancer af 3G netværk og relaterede services. Med disse netværk bliver T-Mobile i stand til at levere nye multimedia tjenester fra alle T-Mobile's datterselskaber i Europa.

Ifølge kontrakten skal Nokia påbegynde leveringerne af udstyr i 2001, hvorefter de første 3G tests vil blive gennemført i løbet af foråret 2001. Den kommercielle lancering af 3G tjenesterne forventes at begynde i slutningen af år 2002.

Mikko Heikkonen, der er Executive Vice President for Customer Operations hos Nokia Networks, mener at aftalen med T-Mobile repræsentere et gennembrud for Nokia, og at den har stor betydning for Nokias infrastruktur leverancer i Tyskland og Storbritannien.

T-Mobile International består blandt andet af datterselskaberne T-Mobil (Tyskland), One2One (Storbritannien) and Max.Mobil (Østrig), såvel som joint venture'ne Ben (Holland), Radio-Mobil (Tjekkoslovakiet), Era GSM (Polen), MTS (Rusland) og T-Motion (Storbritannien). Hele T-Mobile gruppen har mere end 35 millioner kunder I Europa og har UMTS-licenser i Tyskland, Storbritannien, Østrig, Polen og Holland.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs