MediaWatch

Telia partner med Ericsson

Telia Systems og Ericsson har underskrevet en hensigtserklæring om at udvide samarbejdet inden for integrerede kommunikationsløsninger for blandt andet data og mobilitet. Samarbejdet omfatter kommunikationsløsninger med tilhørende applikationer, som henvender sig til business to business markedet.

Ifølge aftalen bliver Telia Systems "Preferred Partner" for Ericsson på det nordiske marked for Ercisson Enterprise produkter indenfor blandt andet udstyr og standardvarer. Ericsson Enterprice's produkter omfatter løsninger, som integrerer lyd og data i samme net, samt de tjenester, der kan relateres hertil. Det kan for eksempel være forstudier, design, implementering, installation og vedligeholdelse.

Thomas Grönlund, der er chef för Telia Systems, udtaler:

- Samarbejdet med Ericsson indebærer at vi på et endnu tidligere stadium end i dag får adgang til viden om og eventuelt delagtiggørelse i Ericssons udvikling af produkter til det professionelle marked. Det gør at vore kunder kan regne med at få adgang til markedets bedste kompetencer og service på området.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs