MediaWatch

Retssag imod interaktivt Disney

Det er selskabet ACTV, der anklager mediaselskabet for at bruge tre ACTV patenter til deres interaktive TV system, som Disney bruger, når de sender Monday Night Football og Who Wants to Be a Millionaire, skriver CNET.

Med interaktivt TV kan seere med internetforbindelse spille med i gameshows, vælge mellem forskellige kameravinkler og få ekstra informationer om annoncerede produkter. ACTV opfatter retssagen imod Disney som et skridt, der nødvendigvis må tages, for at beskytte selskabets patentrettigheder og licensprogram.

ACTV's produkter gør det muligt for kabel TV selskaber at tilbyde interaktive TV tjenester på eksisterende programmer. Kabeloperatører bruger milliarder på at opgradere forbindelser til at kunne benytte interaktive services. Retssagen omfatter Disney's Enhanced TV eller ETV system, som også bruges i forbindelse med ESPN's Sunday Night Football udsendelse.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs