MediaWatch

Pres på Søndagsavisens kursværdi

Det drastiske kursfald kommer efter at selskabet i begyndelsen af ugen meddelte, at Søndagsavisen selv vil investere 70 millioner kroner ind i selskabets internetportal Ofir.com, hvis børsnotering Søndagsavisen 6. december måtte aflyse. Prospektet bød på røde tal de første år, og det skortede ikke på advarsler om, at børsintroduktionen kunne gå galt.

Fra medio november at have ligget i et niveau omkring kurs 130 - 135 sælger Søndagsavisens aktie nu til 70 kroner. Det vil sige, at Søndagsavisen har sat næsten halvdelen af aktiekursen over styr i forbindelse med planerne for børsnoteringen af Ofir.com.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs