MediaWatch

Palmen overgår forventningerne

Selskabet fremviser således en anden kvartals profit, der overgår analytikernes forventninger, hvad angår omsætning. Resultatet blev på mere end en fordobling i forhold til i fjor, skriver CNN.

Hvis man ser bort fra engangsomkostningerne tjente Palm 27,5 millioner dollar i det afsluttede kvartal. Resultatet svarer til en indtjening på 5 cent per aktie. Resultatet sidste år lå på 15,5 millioner dollar svarende til en indtjening på tre cent per aktie. Wall Street's forventning til selskabet lå på en indtjening på fire cent per aktie, således Firts Call.

Den totale omsætning for perioden endte på 522,2 millioner dollar, hvilket er mere end en fordobling i forhold til 258,6 millioner sidste år. Helt præcist svarer tallet til en stigning på 102 procent.

Palm's ledelse tilskriver en stærk global efterspørgsel på selskabets produkter, som værende drivkraften bag stigningen. Ifølge Carl Yankowski, administrerende direktør for Palm, fremstår indtrykket, at kunderne er fuldt ud tilfredse med de produkter som Palm tilbyder.

Trods et positivt regnskab faldt Palm aktien betydeligt i dagens handel. Faldet før offentliggørelsen af regnskabet blev på 5,44 dollar til kurs 38,19. I den udvidede børstid på Nasdaq faldt aktien yderligere 4,44 dollar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs