MediaWatch

RealNetworks advarer om indtjening

Det amerikanske selskab siger, at det forventer en indtjening på to cent per aktie godt halvdelen af det oprindeligt forventede på fire cent per aktie. Den totale omsætning, der var sat til 73,5 millioner dollar, er nu justeret til niveau omkring 58 til 60 millioner dollar. Dette tal svarer til en stigning på mellem 33 og 38 procent i forhold til samme resultat i fjor.

Rob Glaser, administrerende direktør i RealNetworks, siger, at selskabet ikke er immun overfor den fremherskende tendens på markedet for internetrelateret investering. Denne manglende investering ses af selskabet som en af hovedårsagerne til det forværrede resultat.

RealNetworks, der fremstiller software til afspilning af audio og video på Internettet forventer dog, at det for 11 kvartal i træk kan fremvise en positiv cash-flow samt for sjette kvartal i træk har profitable pro forma resultater.

Selskabet forventes at offentliggøre regnskabet der slutter den 31. december omkring den 30. januar 2001.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs