MediaWatch

DR sælger ud

DR-bestyrelsen træder ekstraordinært sammen fredag formiddag med et eneste punkt på dagsordenen: Salg af ejendomme. Det skriver Børsen.

Mødet fredag ventes ikke at gå helt stille af, da der efter sigende ikke er enighed i DR's bestyrelse om det hensigtsmæssige i, at sælge ud af de to bygninger.

Det er især planerne om at bygge et nyt mediehus i Ørestaden, der har vakt bekymring hos medarbejderne i DR. De har tidligere givet udtryk for, at de frygter, at omkostningerne ved bygningen af det nye mediehus vil blive dækket af ind af penge, der skulle gå til programproduktion.

Tidligere forhandlinger i slutningen af oktober måned om salg af DR's ejendomme glippede på grund af problemer med DR's daværende krav om salgsbetingelserne, der indebar en aftale om de vilkår, som DR i givet fald skulle kunne leje sig tilbage på, hvis noget skulle gå galt i forhold til Ørestadsprojektet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs