MediaWatch

DR sælger ud

DR-bestyrelsen træder ekstraordinært sammen fredag formiddag med et eneste punkt på dagsordenen: Salg af ejendomme. Det skriver Børsen.

Mødet fredag ventes ikke at gå helt stille af, da der efter sigende ikke er enighed i DR's bestyrelse om det hensigtsmæssige i, at sælge ud af de to bygninger.

Det er især planerne om at bygge et nyt mediehus i Ørestaden, der har vakt bekymring hos medarbejderne i DR. De har tidligere givet udtryk for, at de frygter, at omkostningerne ved bygningen af det nye mediehus vil blive dækket af ind af penge, der skulle gå til programproduktion.

Tidligere forhandlinger i slutningen af oktober måned om salg af DR's ejendomme glippede på grund af problemer med DR's daværende krav om salgsbetingelserne, der indebar en aftale om de vilkår, som DR i givet fald skulle kunne leje sig tilbage på, hvis noget skulle gå galt i forhold til Ørestadsprojektet.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs