MediaWatch

NavisionDamgaard fyrer ansatte

Dermed har de to virksomheder, hvis aktionærer i dag på en ekstraordinær generalforsamling ventes at stemme for en planlagt fusion, gennemført de afskedigelser, virksomhederne varslede ved offentliggørelsen af fusionsplanerne 20. november. Det skriver Børsen.

Ifølge adm. direktør Jesper Balser har det været en utrolig ubehagelig situation for medarbejdere og ledelse. - Nu har vi det bag os - vi er færdige i Danmark - og på nær et par enkelte medarbejdere også færdige i udlandet, siger Balser. 29 af de fyrede danske medarbejdere kommer fra Navision og 23 fra Damgaard.

Det var i sidste måned, at bestyrelserne og stifterne i Navision Software a/s og Damgaard A/S offentliggjorde en fusion under navnet NavisionDamgaard a/s. Sammenlægningen skulle ske for at skabe en endnu stærkere international udbyder af integrerede virksomhedsløsninger, som kan deltage i den internationale branchekonsolidering.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs