B&O satser på Internet

MediaWatch

B&O prøver nu at finde nye forretningsområder i en kobling mellem virksomhedens traditionelle produkter og Internet-udviklingen. Det nye forretningsområde skal opdyrkes i B&O's nye selskab Bang & Olufsen Multimedia A/S, der har som målsætning at lancere én produkt-nyhed hvert kvartal. Det skriver Børsen.

I dag lanceres for eksempel en testudgave af et nyt stykke software, som har til opgave at styre og afspille MP3 musik fra Internettet. Herudover planlægger det nye multimediaselskab at udvikle dels en MP3-afspiller, som kommer på markedet i 2001-2002 og dels nogle PC-højttalere. På et senere tidspunkt vil selskabet lancere B&O PC-fladskærme, ligesom selskabet arbejder med udvikling af et stykke software til styring af digitale musiklagre.

B&O Multimedia får til huse i Lyngby ved København sammen med B&O's Powerhouse-selskab og forventer at skulle arbejde sammen med en lang række forskellige virksomheder og partnere i relation til udvikling og distribution af de forskellige nye produkter.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også