MediaWatch

Fleggaard får e-handelsmærket

E-handelsmærket er en garanti for, at butikken lever op til alle regler og retningslinjer. Hos Fleggaard tilbyder man nu også andre virksomheder, der vil drive e-handel, hjælp til at opfylde de krav, som mærket kræver. Den rådgivning kan forretninger få, hvis de opretter en butik på Fleggaards nystartede e-portal www.shop4all.dk

E-handelsmærket betyder øget tryghed for alle danskere, der vil handle på Internettet. Og den sikkerhed vil Fleggaard understrege. Derfor har koncernen søgt om at få mærket til shop.fleggaard.dk, og som den anden virksomhed er Fleggaards e-shop netop blevet godkendt af E-handelsfonden, som administrerer og uddeler e-handelsmærket, og efterfølgende overvåger, at retningslinjerne bliver overholdt.

- Vi er utrolig glade for, at vi som blot den anden virksomhed får e-handelsmærket. Det er vigtigt for os at skabe seriøsitet omkring e-handel, og her er e-handelsmærket et godt redskab. Mærket kan forsikre de danskere, der stadig er skeptiske overfor e-handel, om, at alle retningslinjer og regler bliver overholdt, selvom handlen foregår over Internettet. Vi vil gerne gå forrest og vise at en almindelig købmand som Fleggaard kan drive e-butik, få e-handelsmærket og føre seriøs e-handel, siger Daniel Sigrist Christensen, IT konsulent i Fleggaard koncernen.

Netop filosofien om at godt købmandsskab kan overføres til Internet, har fået Fleggaard til at starte e-handelsportalen www.shop4all.dk, hvor alle forretningsdrivende kan få oprettet en e-shop uden nødvendigvis at have et kendskab til e-handel i forvejen. Portalen har kørt i omkring en måned, og flere forretninger har benyttet sig af tilbuddet om, at få en komplet e-handelsløsning via portalen.

- Det der er enestående ved Shop4all er, at alle kan være med. Vi leverer både B2C og B2B-løsninger, og alle har mulighed for at udnytte portalens potentiale uanset størrelsen på deres virksomhed. Her kan de helt små forretninger, uden Internet erfaring, få en e-butik uden at skulle have kendskab til teknikken, og de store koncerner kan også udnytte mulighederne i portalen," siger Daniel Sigrist Christensen og forklarer:

- Grunden til at vi har oprettet Shop4all er, at vi blev meget trætte af at se, hvordan e-handel er blevet mishandlet af folk, som koncentrerer deres indsats om at malke penge ud af markedet uden at levere en ordentlig vare. E-handel skal tages dybt seriøst. Derfor fører vi Fleggaards forretningsfilosofi om godt købmandsskab med ud i cyberspace.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs