MediaWatch

Viasat lancerer digitale musikkanaler

Musikkanalerne nyder godt af den digitale lydkvalitet, og de tilfører Viasat's digitale platform yderligere programindhold. Kanalerne kan aflyttes af abonnenter med VIASAT SØLV og VIASAT GULD pakken, og hele musikspektret er repræsenteret - døgnet rundt:

De ti musikkanaler betjener alle genre: Viasat Club/Dance, Viasat Golden Oldies, Viasat Jazz, Viasat Rock, Viasat Classic, Viasat Disco, Viasat Easy, Viasat Soul R&B, Viasat Star FM og Viasat Powerhitradio.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs