Nokia melder sig ind i RosettaNet

MediaWatch

RosettaNet er et selvfinansieret og non-profit konsortium bestående af virksomheder, der beskæftiger sig med informationsteknologi, elektroniske komponenter og fremstilling af halvledere, som arbejder for at skabe og implementere fælles og åbne e-business proces standarder.

Målet med RosettaNet er at skabe et fælles sprog og standardprocesser for elektronisk udveksling af business information. RosettaNet har i dag deltagelse af mere end 300 virksomheder, som tilsammen repræsenterer mere end 1 trillion dollar i omsætning. Nokia bliver desuden medlem af organisationens bestyrelse, som blandt andre også har deltagelse af IBM, Lucent, Cisco Systems, Motorola, NEC, Philips, Samsung og Toshiba.

Ifølge Pertti Korhonen, der er Senior Vice President for Nokia Mobile Phones’ Global Operations, Logistics and Sourcing, har Nokia allerede i adskillige år arbejdet med at integrere forretningsprocesser med sine leverandører, og her er RosettaNet et af de centrale elementer, som kan hjælpe Nokia til at gøre dette effektivt. RosettaNets arbejde baseres på åbne standarder, hvilket giver Nokia mulighed for at skabe fleksible og fremtidssikrede løsningsværktører til det globale marked.

RosettaNet bygger videre på eksisterende åbne e-business standarder, guidelines og specifikationer til kryds-platform applikationer og netværk kommunikation.

RosettaNet bringer disse standarder op på en højere niveau ved at skabe e-business referencerammer på tværs af individuelle virksomheder med henblik på at forbedre forretningsprocessernes evne til at opererer sammen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også