MediaWatch

Tele DK garanterer konkurrence

- Men det er skuffende, at myndighederne for at fremme konkurrencen har afskåret landets største leverandør af kommunikationsløsninger fra at have alle former for teknologi til rådighed og dermed mulighed for at betjene vore kunder med FWA, siger Henning Dyremose, koncernchef i Tele Danmark.

Beslutningen om at give en lang række FWA-licenser til nye teleselskaber betyder, at der fremover opstår en lang række nye muligheder for at få telefoni, data og anden kommunikation ud til de danske hjem.

- Vi er enige med vore konkurrenter i, at den sidste del af monopolet nu er under fuldstændig afvikling. Derfor er tiden også kommet til at igangsætte den afvikling af reguleringen af telemarkedet, der er forudset i den nye telelovgivning. Vi ønsker, at kunderne skal have mulighed for frit at vælge mellem de tilbud, der udbydes uden at dette valg forstyrres af politisk fastsatte reguleringer af enkelte udbydere. Det er sådan den frie konkurrence skaber dynamik til gavn for brugerne. Beskyttelsen af vore konkurrenter mod konkurrence fra Tele Danmark må afvikles, siger Henning Dyremose.

Som eksempler på områder, hvor reguleringen hurtigst muligt bør afvikles kan nævnes:

- Reguleringen af slutbrugerpriserne. I Sverige er det besluttet at afvikle den sidste del af reguleringen, idet abonnementsafgifterne efter 1. januar 2001 ikke skal reguleres særskilt. Baggrunden er, at der i Sverige er givet adgang til rå kobber. Denne adgang kommer væsentligt senere end i Danmark og til priser, der er højere end Telia betaler for at leje rå kobber i Danmark.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs