MediaWatch

Køb af diAx godkendt

Den schweiziske konkurrencestyrelse udsendte i mandag en meddelelse om, at den ikke har noget at indvende mod fusionen. Derfor kan fusionen nu gennemføres.

Tele Danmark oplyser, at selskabet er meget tilfreds med de hurtige godkendelser og ser frem til at udnytte vækstmulighederne på det meget attraktive schweiziske telekommunikationsmarked.

Tele Danmark indgik i sidste måned en aftale om at øge sin ejerandel i det schweiziske fastnet- og Internetselskab sunrise fra 44 procent til 89 procent.

Desuden aftalte Tele Danmark at købe 70 procent af den schweiziske mobil- og fastnetoperatør diAx og efterfølgende fusionere de to selskaber, således at der skabes den ubetinget næststørste teleoperatør i Schweiz.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs