MediaWatch

Toys-R-Us og CNN.com blandt top 50

For første gang i år 2000 kommer online butikken Toys-R-Us op blandt de 50 mest populære sites i USA som nummer 49 med 6,4 millioner unikke brugere, skriver Media Post.

Toys-R-Us er også den mest populære online legetøjsbutik blandt internetbrugere i USA i november 2000. Der er i år målt en 30 procents stigning i trafikken på sitet i forhold til november 1999, hvor den lå som nummer 35 med 4,8 millioner unikke brugere. I december 1999 lå Toys-R-Us som nummer 42 med 4,4 millioner unikke brugere.

Time Warner Online ligger som nummer 8 i november med 20 millioner unikke brugere, hvilket udgør en stigning på 19 procent i forhold til oktober 2000. Forklaringen på stigningen i antallet af Time Warner's unikke besøgende, skal findes i, at antallet af unikke besøgende på nyhedssitet CNN.com steg 50 procent i forbindelse med det amerikanske præsidentvalg, der blev grundigt dækket af nyhedssitet.

Antallet af unikke besøgende på CNN.com var i oktober 8 millioner, men steg i november til 12,1 millioner.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs