MediaWatch

Dyremose dækker Big Brother

Aftalen indebærer, at Tele Danmark Internet skal varetage dækningen af "Big Brother" på Internettet. Samarbejdet bliver en af de hidtil største Internetbegivenheder i Danmark.

"Big Brother" er ikke blot et tv-program. "Big Brother" er en stor Internet-aktivitet, hvor man døgnet rundt kan følge aktiviteterne i "Big Brother"-huset. Under hele forløbet vil seks af de i huset opsatte 26 kameraer, blive live-streamet på Internettet. Tre kameraer kan følges på opasia.dk, hvor der samtidig vil ligge en videostreaming med en redigeret version af alle 26 kameraers optagelser ("directors cut").

De resterende tre kameraers optagelser vil kunne ses på bigbrother.dk, hvor der også vil være en redigeret version fra samtlige kameraer i huset. Tele Danmark Internet står for teknikken på begge sites, mens indholdet på bigbrother.dk redigeres af TvDanmark.

Aftalen mellem Tele Danmark Internet og TvDanmark er et sponsorat, hvor Tele Danmark Internet, ud over et kontant beløb, stiller omfattende teknik og ekspertise til rådighed for "Big Brother" på Internettet. Desuden får Tele Danmark Internet rettighederne til at anvende "Big Brother" i forbindelse med markedsføringen af deres produkter. Den samlede værdi af aftalen udgør et betydeligt millionbeløb. Parterne er dog enige om, at det præcise beløb for aftalen ikke offentliggøres.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs