MediaWatch

Hvad kan vi bruge IT til?

Sådan lød opfordringen til statsminister Poul Nyrup Rasmussen (S) fra Mai Buch, tidl. direktør for IT-søjlen i Forskningsministeriet og nu leder af Competencehouse under den uformelle samtale på Marienborg i aftes. Det skriver RB-Børsen.

Ifølge Mai Buch er den største udfordring, at debatten om netværkssamfundet fokuserer på teknologien, men hun mener, at det er afgørende, at vi giver os tid til at tale om indholdet. "Informationsteknologi har jo både et I og et T. Og os, der taler UMTS, og ADSL har et ansvar for, at debatten også handler om I'et," forklarede hun.

Mai Buch var sammen med Erik Stephensen, Skandinavisk Film Kompagni, Mads Tofte, IT-højskolen, Preben Damgaard fra Damgaard/Navision, Oracle-direktør Peter Perregaard, Tom Knutzen, NKT, Jens Moberg, Microsoft, Martin Thorborg, Jubii, Peter Zinckernagel fra Zinckernagel & Co. og adskillige andre til et uformelt møde hos statsminister Poul Nyrup Rasmussen og fru Lone Dybkjær på Marienborg.

Uddannelse indenfor IT var også et af de mest debatterede emner i går. Erik Stephensen havde blot skrevet tre ord i sit oplæg: Uddannelse, uddannelse og uddannelse. Jubii-stifter og marketingsdirektør - den alle-steds-nærværende - Martin Thorborg forsøgte at overtale statsministeren til at afholde en skønhedskonkurrence over UMTS-licenserne frem for den planlagte aktion på trods af statsministerens udmeldinger om, at han stod urokkelig fast på regeringens køreplan.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs