MediaWatch

Bløde betingelser til den 4. radiokanal

Den fjerde radiokanal skal være en nuanceret public service orienteret kanal med klassisk musik suppleret med præsentation af rytmisk musik, jazz og dansk musik - kulturprogrammer, samfunds- og debatprogrammer m.v.

Programvirksomheden skal udfylde minimum 18 timer i døgnet frit fordelt på døgnets timer, hedder det i materialet. Den landsdækkende programvirksomhed skal være påbegyndt senest 6 måneder efter tilladelsen er meddelt, hvilket sker 1. juli.

Tilladelsen gives for otte år med mulighed for - men ikke ret til - forlængelse.

Virksomheden kan finansieres ved reklamer. Dog ikke, hvis DR vinder koncessionen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs