MediaWatch

Telia – en hovedløs kylling!

Nedturen komme efter, at Telia sammen med blandt andre Telenordia blev forbigået i weekenden, da det svenske post- og teletilsyn, PTS, kårede vinderne af de fire svenske UTMS-licenser. Det skriver RB-Børsen.

Ifølge David Ballance, Rotchild Asset Management, ligner Telia en hovedløs kylling i øjeblikket. Firmaet ser ud til at være kommet i et dybere hul end de øvrige selskaber i teleindustrien.

Marianne Nivert, som er koncernchef i Telia skriver, i en pressemeddelelse, at Telia er den største aktør på markedet. Telia's GSM-net er landsdækkende. I lyset af det er det meget mærkeligt at PTS ikke anser Telia for værdige til at få en UMTS-licens.

Telia vil gå rettens vej for at få PTS's valg af teleselskaber til 3G-mobiltelefoni omstødt.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs