MediaWatch

Kingston og WM-data samarbejder

Kingston Technology, der er en uafhængige producent af RAM-moduler, har indgået en ny samarbejdsaftale med WM-data i Danmark, der indebærer, at WM-data både skal forhandle højkvalitets Kingston RAM og servicere egne kunder og øvrige Kingston-brugere on-site, ude hos slutkunderne.

WM-data har i en årrække solgt Kingston-hukommelse, så produkterne er ikke ukendte for dem.

- Kingstons aftale med WM-data lægger stort pres på leverandørerne af originalhukommelse, fordi slutkunderne nu ikke længere har noget incitament til at fravælge Kingston, når de skal opgradere, siger Anders Willumsen, Kingston Nordic Manager, der har været med til at forhandle aftalen med WM-data på plads.

Hvis en server går ned på grund af fejl i hukommelsen, bliver Kingstons RAM-moduler udskiftet uden beregning inden for det tidsrum, der er aftalt i service aftalen, som for eksempel to til fire timer.

Adskillige af WM-datas teknikere er blevet uddannet og certificeret på Kingstons europæiske hovedkontor i London til at servicere Kingston-hukommelse. Desuden er Kingstons internationale support centre til rådighed for slutkunder uden for WM-datas åbningstider.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs