MediaWatch

Kingston og WM-data samarbejder

Kingston Technology, der er en uafhængige producent af RAM-moduler, har indgået en ny samarbejdsaftale med WM-data i Danmark, der indebærer, at WM-data både skal forhandle højkvalitets Kingston RAM og servicere egne kunder og øvrige Kingston-brugere on-site, ude hos slutkunderne.

WM-data har i en årrække solgt Kingston-hukommelse, så produkterne er ikke ukendte for dem.

- Kingstons aftale med WM-data lægger stort pres på leverandørerne af originalhukommelse, fordi slutkunderne nu ikke længere har noget incitament til at fravælge Kingston, når de skal opgradere, siger Anders Willumsen, Kingston Nordic Manager, der har været med til at forhandle aftalen med WM-data på plads.

Hvis en server går ned på grund af fejl i hukommelsen, bliver Kingstons RAM-moduler udskiftet uden beregning inden for det tidsrum, der er aftalt i service aftalen, som for eksempel to til fire timer.

Adskillige af WM-datas teknikere er blevet uddannet og certificeret på Kingstons europæiske hovedkontor i London til at servicere Kingston-hukommelse. Desuden er Kingstons internationale support centre til rådighed for slutkunder uden for WM-datas åbningstider.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Nent tager navneskifte til Viaplay

Nordic Entertainment Group hedder fremover Viaplay Group. Det skal sende klart signal om, at medieselskabet har fokus skåret knivskarpt mod streamingfremtiden.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs