MediaWatch

Nyrup laver et uformelt IT-udvalg

Dermed bliver et udpluk af IT-branchen i dens forskellige vægtklasser for første gang lukket indenfor i den politiske varme. Det er et udtryk for regeringens ønske om at indgå et nyt partnerskab med det seneste skud på den danske erhvervsstamme. Det skriver Børsen.

Ifølge Poul Nyrup er tanken først og fremmest at tage et nyt skridt i det arbejde, som han selv gennem mange år har været optaget af: At virksomhedernes rolle i samfundet rækker ud over selve dét at være en virksomhed i snæver forstand - at tjene penge og skabe jobs. Men at virksomhederne i virkeligheden også er en utrolig værdifuld og afgørende samtalepart - og en vigtig partner i samfundet.

Poul Nyrup siger til Børsen, at han har brug for gennem sådan en dialog med fremtrædende enkeltpersoner at få deres input til, hvor det offentlige kan være med - gå foran - og hvor det skal holde sig væk - og lade være med at gå i vejen.

Blandt de 17 erhvervspersoner er blandt andet: Peder Østmark Andreasen, TDC (tidl.Teledanmark), Mai Buch, Competencehouse, Preben Damgaard, Damgaard, Michael Mathiesen, 2MInvest og IT-brancheforeningen, Jens Moberg, Microsoft Danmark, Peter Perregaard, Oracle, Marianne Stang Våland, LearningLab., Carl Chr. Ægidius, IBM, Erik Stephensen, Skandinavisk Film Kompagni, Mads Tofte, IT-højskolen, Hjørdis Beier, Gammasoft/Netskolen og Connie Simonsen, ITEK.

Mere fra MediaWatch

Nent tager navneskifte til Viaplay

Nordic Entertainment Group hedder fremover Viaplay Group. Det skal sende klart signal om, at medieselskabet har fokus skåret knivskarpt mod streamingfremtiden.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs