MediaWatch

Tele Danmark snart til salg

På trods af at en lav aktiekurs driller det amerikanske moderselskab SBC, peger flere forhold nu i retning af, at Tele Danmark er til salg, når bindingsperioden på aktierne udløber 12. januar næste år. Det skriver Berlingske Tidende.

Ifølge Berlingske Tidende mener en række analytikere af telemarkedet, at Deutsche Telekom er ved at forberede sig på at overtage Tele Danmark. Avisen citerer anonyme kilder for at mene, at den tyske telegigant er på opkøbstogt og har en "overenskomst" med Tele Danmark.

John Strand fra Strand Consult betegner det som "aftalt spil" mellem Deutsche Telekom og Tele Danmark da Tele Danmark overtog det schweiziske teleselskab DiAx, som Deutsche Telekom ellers havde haft i kikkerten. Det samme skete i sidste uge, da Tele Danmark overtog det tjekkiske teleselskab Ceske Radiokommunikace på trods af, at Deutsche Telekom i månedsvis har udvist interesse for tjekkiske selskab.

Tele Danmark ønsker ikke at kommentere Berlingske Tidendes påstand.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Nent tager navneskifte til Viaplay

Nordic Entertainment Group hedder fremover Viaplay Group. Det skal sende klart signal om, at medieselskabet har fokus skåret knivskarpt mod streamingfremtiden.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs