Danske Benau vil være anderledes

MediaWatch

Benau bliver i fremtiden service provider af virksomhedernes infrastruktur og vil kunne levere en hybrid infrastruktur, der består af en kombination af IT-arkitektur, traditionelt udstyr, samt trådløs infrastruktur baseret på 3G telefoni.

Årsagen til denne redefinition af firmaets profil hænger sammen med den vej, Benau ser markedet bevæge sig. Benau mener, at den manglende succes i høj grad skyldes, at ASP-udbyderne fokuserer på prisen som parameter og glemmer at undersøge deres potentielle kunders reelle behov.

Er det overhovedet virksomhedernes kritiske forretningsproceser, som skal outsources? Er netop de kritiske forrretningsprocesser ikke alt for sårbare til, at de kan outsources, spørger Benau i en pressemeddelse? Derfor vil Benau nu være en slags 'anderledes' ASP-udbyder.

Benau vil i fremtiden satse på at kunne levere den 'usynlige' del - virksomhedernes infrastruktur. Derfor opruster selskabet sine ressourcer til at kunne håndtere en ny generation af IT-tjenester gennem telenettet. Man kan sige, at telenettet langt hen ad vejen bliver identisk med selve systemet.

Disse tjenester vil Benau levere, så de passer med virksomhedernes i forvejen meget komplekse struktur. En struktur, som kan være svær at gennemskue, hvis man ikke selv er en spiller på infrastrukturområdet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også