MediaWatch

France Telecom købes ud af KPN Orange

KPN Telecom ejede i forvejen halvdelen af KPN Orange, men har nu også overtaget de 50 procent, som France Telecom via datterselskabet Orange ejede i selskabet. Overtagelses summen er 500 millioner euro i kontanter.

France Telecom købte tidligere på året mobiloperatøren Orange, men behøvede at skulle sælge ud af aktiverne i selskabet, for at imødekomme konkurrencereglerne, skriver TotalTelecom. Det tidligere monopolselskab ejer også en andel i belgiske Mobistar.

KPN Orange har omkring en halv million kunder i Belgien, svarende til en markedsandel på 23 procent. Efter den 1. oktober 2002 går selskabets brandnavn tilbage til Orange, hvorefter det belgiske selskab skal have et nyt navn.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt. Tillidsrepræsentant kalder det en god nyhed, at der er sket færre reelle afskedigelser blandt journalisterne, end der var lagt op til.

Topchef stopper i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har allerede en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs