MediaWatch

France Telecom købes ud af KPN Orange

KPN Telecom ejede i forvejen halvdelen af KPN Orange, men har nu også overtaget de 50 procent, som France Telecom via datterselskabet Orange ejede i selskabet. Overtagelses summen er 500 millioner euro i kontanter.

France Telecom købte tidligere på året mobiloperatøren Orange, men behøvede at skulle sælge ud af aktiverne i selskabet, for at imødekomme konkurrencereglerne, skriver TotalTelecom. Det tidligere monopolselskab ejer også en andel i belgiske Mobistar.

KPN Orange har omkring en halv million kunder i Belgien, svarende til en markedsandel på 23 procent. Efter den 1. oktober 2002 går selskabets brandnavn tilbage til Orange, hvorefter det belgiske selskab skal have et nyt navn.

Mere fra MediaWatch

Femina henter ny redaktør fra Berlingske

Digital nyhedsredaktør på Berlingske rykker til Femina, hvor hun bliver ny forsideredaktør og jourhavende som del af en journalistisk oprustning på aktualitetsstoffet på det Aller-ejede kvindebrand.

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Seneste nyt

Se flere jobs