MediaWatch

Red Hat overgår forventninger

Med et tab på i alt 900,000 dollar, svarende til en cent per aktie, kan en af verdens førende Linux-udbydere, Red Hat, melde om et resultat, der overgår markedsforventningerne. Disse var sat til et tab på to cent per aktie ifølge First Call/Thompson Financial, skriver CNN.

Resultatet er en fremgang fra i fjor, hvor tabet var mere end dobbelt så stort. 5,4 millioner dollar, svarende til fire cent per aktie, blev således rapporteret. Samtlige tal er eksklusiv specielle "items". Disse, der blandt andet inkluderer aktiebaserede kompensationer, amortisation af goodwill samt fusions og overtagelsesomkostninger, har Red Hat haft et nettotab på 21,4 millioner dollar svarende til 13 cent per aktie.

Dette er over en fordobling i forhold til sidste år, hvor tabet blev på 6,3 millioner dollar svarende til fem cent per aktie.

Den samlede omsætning blev mere end fordoblet i perioden. Således kan Red Hat melde, at omsætningen når et niveau på 22,4 millioner dollar. Sidste år nåede omsætningen 10,5 millioner.

Selskabet måtte se sin aktie falde 56 cent i dagens regulære handel forud for selve meddelelsen. Aktien faldt yderligere seks cent i den udvidede børstid og dykkede til kurs 8,63 dollar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs