MediaWatch

Red Hat overgår forventninger

Med et tab på i alt 900,000 dollar, svarende til en cent per aktie, kan en af verdens førende Linux-udbydere, Red Hat, melde om et resultat, der overgår markedsforventningerne. Disse var sat til et tab på to cent per aktie ifølge First Call/Thompson Financial, skriver CNN.

Resultatet er en fremgang fra i fjor, hvor tabet var mere end dobbelt så stort. 5,4 millioner dollar, svarende til fire cent per aktie, blev således rapporteret. Samtlige tal er eksklusiv specielle "items". Disse, der blandt andet inkluderer aktiebaserede kompensationer, amortisation af goodwill samt fusions og overtagelsesomkostninger, har Red Hat haft et nettotab på 21,4 millioner dollar svarende til 13 cent per aktie.

Dette er over en fordobling i forhold til sidste år, hvor tabet blev på 6,3 millioner dollar svarende til fem cent per aktie.

Den samlede omsætning blev mere end fordoblet i perioden. Således kan Red Hat melde, at omsætningen når et niveau på 22,4 millioner dollar. Sidste år nåede omsætningen 10,5 millioner.

Selskabet måtte se sin aktie falde 56 cent i dagens regulære handel forud for selve meddelelsen. Aktien faldt yderligere seks cent i den udvidede børstid og dykkede til kurs 8,63 dollar.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs