MediaWatch

Ny dansk underholdningsportal på vej

Aftalen mellem de to koncerner sker med henblik på at udvikle en fælles platform på nettet. Ambitionen er ifølge de to selskaber at etablere Danmarks førende underholdningsportal. Med portalen vil de to koncerner samtidig skabe en paraply for deres respektive websites og en platform for at samle begge koncerners initiativer på Internettet under fælles navn.

Både Aller Press og SBS Broadcast Danmark betragter underholdningsportalen som et første fælles projekt og udelukker ikke, at der senere kan blive tale om yderligere fælles aktiviteter på medieområdet. Samtidig er begge parter åben for samarbejde med andre interessenter, som kan tilføre yderligere styrke.

New Media chef fra Aller Press, Per Hammer Hansen, udtaler om samarbejdet, at det vil give parterne erfaring med den kommende mediekonvergens mellem levende billeder, lyd og printmedier. Han henviser desuden til, at samarbejdet vil skabe synergi mellem de nye elektroniske aktiviteter og de eksisterende medier i hver koncern.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs