MediaWatch

Ny dansk underholdningsportal på vej

Aftalen mellem de to koncerner sker med henblik på at udvikle en fælles platform på nettet. Ambitionen er ifølge de to selskaber at etablere Danmarks førende underholdningsportal. Med portalen vil de to koncerner samtidig skabe en paraply for deres respektive websites og en platform for at samle begge koncerners initiativer på Internettet under fælles navn.

Både Aller Press og SBS Broadcast Danmark betragter underholdningsportalen som et første fælles projekt og udelukker ikke, at der senere kan blive tale om yderligere fælles aktiviteter på medieområdet. Samtidig er begge parter åben for samarbejde med andre interessenter, som kan tilføre yderligere styrke.

New Media chef fra Aller Press, Per Hammer Hansen, udtaler om samarbejdet, at det vil give parterne erfaring med den kommende mediekonvergens mellem levende billeder, lyd og printmedier. Han henviser desuden til, at samarbejdet vil skabe synergi mellem de nye elektroniske aktiviteter og de eksisterende medier i hver koncern.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs