MediaWatch

Siemens oplever boom i mobilsalget

Siemens, hvis mål det er at blive en af verdens tre ledende mobiludbydere, har i stigende omfang rettet fokus mod kommunikations- og datateknologi området. Selskabet vil indledningsvist starte sin kamp mod Nokia, Motorola og Ericsson også benævnt "de tre store" på europæisk plan. Det klare mål er som nævnt over tiden at blive en del af det eksklusive selskab, der i dag udgøres af de tre førende udbydere, skriver Dagens Næringsliv.

Omsætning samt ordrer indenfor Siemens mobilkommunikationsområde er næsten fordoblet i forhold til sidste år, og planen er nu at investere godt en milliard euro i at gøre selskabet til et decideret e-selskab.

Siemens, der af de fleste er kendt som en af de vigtigste aktører i tysk erhvervsliv, bliver til stadighed mindre tysk. Således er det forventet at omsætningen i USA i løbet af næste år for første gang vil overgå hjemmemarkedet.

Selskabet forventes ligeledes børsnoteret på NYSE i marts 2001.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs