MediaWatch

Svenske kvinder er på Nettet

Danske Internetbrugere, der bruger mindre tid online pr. anvendelsesdag end deres europæiske modstykker, er blandt de mest hyppige brugere af Internettet, kun overgået af tyskerne og efterfulgt af svenskerne. Det viser en ny undersøgelse fra MMXI.

Undersøgelsen viser, at Internettet bliver brugt på betydeligt forskellige niveauer i Europa. I oktober 2000 var det UK og Tyskland, der førte an i antallet af Internetbrugere med henholdsvis 12,5 millioner og 11,3 millioner. Frankrig ligger stærkt på en tredje plads med 6 millioner Internetbrugere i samme måned, efterfulgt af Spanien med 4,5 millioner. Selvom Sverige og Danmark har færre personer online, er Internetpenetrationen her højere end i andre europæiske lande.

- Gennem vores omfattende dækning af det europæiske og globale Internetlandskab og konstante ekspansion er vi i stand til at levere detaljeret information om forskellige trends og mønstre i Internetbrugen på tværs af de enkelte lande. De store europæiske lande og Skandinavien leder vejen, når det gælder brug af Internet, og de er tæt efterfulgt af de mindre europæiske lande. Vi kan nu se, efter at have taget e-mail og World Wide Web så hurtigt til os, at europæerne bruger nye Internet teknologier som en integreret del af deres hverdag, siger Arielle Dinard, President Jupiter MMXI.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs