MediaWatch

Oracle indtjening ventes at stige

Selskabet, der fremlægger sit kvartalsregnskab ved Nasdaq's regulære lukning sent iaften dansk tid, ventes at offentliggøre en stigning i indtjeningen per aktie på op imod 66 procent. Analytikerne forventer således, at indtjeningen vil stige til 10 cent fra seks cent i fjor, skriver CNN.

Den samlede omsætning ventes at stige mellem 15 og 16 procent fra 2,5 milliarder dollar i fjor til 2,7 milliarder dollar i år. Analytikerne forventer, at der vil være stor efterspørgsel på Oracle's databasesoftware, der dermed ventes at drive selskabets konsulentservice fremad.

Oracle's indtjening er vokset væsentligt mere end den samlede omsætning. Baggrunden for dette er, at selskabet "operating margin" er vokset dramatisk. CIBC World Market analytikeren, Melissa Eisenstat, forventer, at denne margin vil stige til 31 procent i indeværende kvartal. En fremgang på seks procent i forhold til sidste år og to procent i forhold til sidste kvartal.

Oracle aktien tabte otte procent i dagens handel og sluttede handelsdagen 2.37 dollar lavere i kurs 28.37.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs