MediaWatch

Ny 3G teknologi fra Ericsson og Tivoli

De nye løsninger til mobil styring af teknologiske enheder, som Ericsson og softwareudvikleren Tivoli i fællesskab vil udvikle, gør det muligt at fjernstyre opdatering og service til de nye GPRS og UMTS mobiltelefoner. Løsningerne bliver en integreret og indbygget del af Ericssons fremtidige 3G mobiltelefoner.

Ved at give mobiloperatører, tjenesteudbydere og virksomheder et system til fjernbetjening af mobiltelefoner, kan forbrugere og professionelle brugere starte med at bruge deres nye mobiltelefoner og de tjenester og applikationer umiddelbart efter, at de har købt dem, uden selv at skulle konfigurere telefonerne eller vente på at butikken gør det.

Ericsson og Tivoli vil desuden fokusere på at udvikle løsninger til support og selvbetjenings services, som gør det muligt af fjernbetjene og -konfigurere mobilenhederne såvel som opdatering af enhedernes softwareprogrammer.

Samarbejdet mellem Ericsson og Tivoli indebærer desuden, at de to i fællesskab vil arbejde på at udvikle internationale standarder for styring af tredje generations mobiltelefoner. Standarden skal desuden være en åben standard.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs