MediaWatch

e-underskrifter mod Stavad

Ifølge Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH) er forslaget om afskaffelse af PC-ordningen direkte i konflikt med regeringens egne intentioner, som de bl.a. kommer til udtryk i Erhvervsministeriets handlingsplan .dk21. FDIH mener, at hjemme PC-ordningen har givet Danmark et kompetenceløft og er den direkte årsag til den store IT-udbredelse i Danmark. Derfor ønsker foreningen at rejse en proteststorm.

- Det er trist - ja nærmest en katastrofe at regeringen vil fjerne et initiativ, der for en gangs skyld virker efter hensigten - nemlig at gøre Danmark til et IT foregangsland. Forslaget er vidt berømt uden for landets grænser og bruges igen og igen som eksempel på, hvorfor de skandinaviske lande er i front på IT-området, siger Gert Birnbacher.

FDIH har lavet websitet http://www.operationmailstorm.dk, hvor de opfordrer internetbrugere til at sende et brev til Ole Stavad, hvor de kan tilkendegive deres utilfredshed.

Det er FDIH's opfattelse, at hjemme PC-ordningen har givet det såkaldte b-hold en mulighed for at komme med og blive fortrolig med den nye teknologi. Foreningen mener, at den sociale slagside af forslaget dokumenteres af en IDC-undersøgelse, der viser, at det er de svageste grupper, der bliver taberne, idet det var dem, der stod for "tur" til at modtage PC'ere.

Operation Mailstorm er foreløbigt stiftet af Jubii og FDIH. Der føres en dialog med LO, SiD og HK og andre foreninger og organisationer er velkomne til at tilslutte sig protesten.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs