MediaWatch

USA-husstande med mobil i overtal

I den nyligt offentliggjorte undersøgelse, der er foretaget af analysebureauet Gartner Group's enhed Dataquest, har godt og vel 52 millioner af alle amerikanske husstande, svarende til godt 51 procent, en mobiltelefon i hjemmet. Tallet er en klar fremgang fra oktober i fjor, hvor totalen lå på 32 procents, skriver Reuters.

Den højeste rate af mobilejerskab, 53 procent, findes dels i USA's vestlige regioner, herunder Californien og dels i det sydatlantiske der inkluderer forbundshovedstaden Washington D.C. New England og New York ligger under landsgennemsnittet med 46 procent mobilejerskab.

Den samlede procentsats af amerikanske voksne der benytter sig af en mobiltelefon regelmæssigt, ligger på 40 procent. Dette er en fremgang på 7 procent i forhold til sidste undersøgelse.
Undersøgelsen er ifølge Dataquest baseret på oplysninger fra 40,000 personer.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Rapporter peger på flere triste nyheder for journalister

Flere fravælger at læse nyheder, unge mennesker opsøger dem ikke aktivt, og sociale medier har overhalet nyhedsmedier som hovedkilde for de unge til nyhederne. Branchen står med et tiltagende framenteringsproblem, og vi bliver nødt til at tale om det, lyder det fra Uffe Gardel, der har ført pennen i denne uges medieklumme.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs