MediaWatch

e-jule-handel i USA men ikke i DK

Højst et par gaver eller tre ud af hundrede under de danske juletræer vil være købt inde på nettet, mens det vil gælde op mod en femtedel af de amerikanske pakker, skriver Jyllands-Posten

Ifølge formanden for Foreningen Dansk Internet Handel, Gert Birnbacher er Nettet endnu ikke et festligt indkøbssted, men om et par år vil butikkerne have nået at lære at give kunderne "e-juleoplevelser" og først da vil folk begynde at ændre juleadfærd.

Gert Birnbacher mener, at de danske netbutikker ikke er gode nok til e-handel endnu, derfor vil over halvdelen af danskerne nok også købe i de udenlandske netbutikker. Tiltrækningskraften i de fysiske butikker i Danmark er også meget større end i USA. For som e-handelsformanden bemærker, så er det jo ret hyggeligt at gå ud at handle i Danmark.

Ifølge analyseinstituttet IDC vil en tredjedel af alle jule-e-købene være bøger, dernæst følger software, mens legetøj som nummer 10 udgør tre procent.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs