MediaWatch

Ask Jeeves afskediger fjerdedel

Ask Jeeves forventer således, at der i alt vil blive tale om at afskaffe i alt 180 fuldtidsstillinger. Dette vil reducere omkostningerne med godt 45 millioner dollar næste år. Forventningen er herefter, at der vil kunne nås profitabilitet i sidste kvartal af 2001, skriver Reuters.

Selskabet udsendte i sidste uge sine forventninger for fjerde kvartal og gik i den forbindelse over markedets negative forventning. Det forventede pro forma tab på 33 cent per aktie blev med et tab på 18 millioner dollar svarende til 50 cent per aktie vel overgået.

Ask Jeeves, der henter sin omsætning via reklamer og licensering, tilbyder folk en service, der består i at lade folk søge på Internettet ud fra at stille spørgsmål fra den virkelige verden på sit site.

Udover kvartalsforventningen står det ligeledes klart, at Ask Jeeves administrerende direktør, Rob Wrubel, forlader sin post. En ny administrerende direktør er endnu ikke udpeget.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs