MediaWatch

Singingfish laver musik og videokatalog

Singingfish, der er baseret i Seattle, blev for nylig købt af den franske elektronikgigant Thomson Multimedia. Singingfish planlægger, at gøre det muligt for internetbrugere at søge efter mere end 8 millioner streaming media filer på Internettet ved slutningen af året, skriver Reuters.

Inside Internet AG, der administrerer Swiss-search.com, et tysk sprogsite, vil gøre Siningfish's services tilgængelige på sit site i første kvartal af 2001. De amerikanske søgemaskiner Alta Vista, Inktomi og Google er gode til at organisere tekstbaserede websites, men knap så gode til at finde og katalogisere musik og video.

I stedet for at drive sin egen portal foretrækker Singingfish, at sælge licenser til sin teknologi til webportaler. Ifølge Ken Berkun, direktør for Singingfish, undgår firmaet at registrere sange og videoklip, der er placeret på Internettet ulovligt. Singingfish registerer eksempelvis ikke MP3 musikfiler fra Napster Network.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs