MediaWatch

Singingfish laver musik og videokatalog

Singingfish, der er baseret i Seattle, blev for nylig købt af den franske elektronikgigant Thomson Multimedia. Singingfish planlægger, at gøre det muligt for internetbrugere at søge efter mere end 8 millioner streaming media filer på Internettet ved slutningen af året, skriver Reuters.

Inside Internet AG, der administrerer Swiss-search.com, et tysk sprogsite, vil gøre Siningfish's services tilgængelige på sit site i første kvartal af 2001. De amerikanske søgemaskiner Alta Vista, Inktomi og Google er gode til at organisere tekstbaserede websites, men knap så gode til at finde og katalogisere musik og video.

I stedet for at drive sin egen portal foretrækker Singingfish, at sælge licenser til sin teknologi til webportaler. Ifølge Ken Berkun, direktør for Singingfish, undgår firmaet at registrere sange og videoklip, der er placeret på Internettet ulovligt. Singingfish registerer eksempelvis ikke MP3 musikfiler fra Napster Network.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs