MediaWatch

Microsoft klar med Windows Media

Microsofts lancering af en række produkter, skærper presset på konkurrenten RealNetworks Inc. "President" i Microsoft Steve Ballmer, demonstrerer i dag ved et handelsshow i Californien, en ny opdateret version af Windows Media teknologien, skriver Reuters.

Ifølge Microsoft giver den opdaterede teknologi en billedkvalitet, der er nær DVD kvalitet med en transmissionshastighed på 500 kilobits per sekund, hvilket bliver tilgængeligt for abonnenter med bredbåndforbindelser. Den ny teknologi vil gøre Video-On-Demand lettilgængeligt for millioner af amerikanske husstande.

Den seneste Windows Media Video og Audio 8 software kan lagre lyd-optagelser af høj kvalitet på en tredjedel af den filplads, der normalt bruges ved MP3 formatet. Desuden kan softwaren downloades 60 procent hurtigere end MP3.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs