MediaWatch

DoubleClick udsender kvartalsadvarsel

DoubleClick, hvis tidligere forventning for kvartalet var sat til en indtjening på to cent per aktie, siger nu, at forventningen er sat til et niveau mellem break-even og et tab på tre cent per aktie. Dermed er man på linje med samme resultat som i fjor, hvor resultatet netop blev et tab på tre cent.

Virksomheden angiver et fald i indtægterne fra online-annonceringen som baggrund for det justerede resultat. Ifølge økonomidirektør Stephen Collins er der dog tale om et generelt fald på alle former for annoncering, ikke bare online, og han siger i den forbindelse, at man ikke forventer en hurtig redning i første kvartal 2001.

DoubleClick forventer ligeledes at bruge 2,5 millioner dollar som en engangs-omkostning på afskedigelser. Konkurrenter som Engage Technologies og 24/7 har bebudet lignende nedskæringer.

DoubleClick aktien steg trods nedjusteringen samlet set 88 cent i dagens handel og sluttede efter børsens udvidede åbningstid i niveau 12,88 dollar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs