MediaWatch

Telestyrelsen lancerer teleprisguide.dk

teleprisguide.dk på Internettet er en videreudvikling af den trykte prispjece "Hallo, hallo - Ved du hvad det koster ?"

teleprisguide.dk vil gøre det muligt for private forbrugere at foretage prissammenligninger mellem teleudbyderne af fastnettelefoni, mobiltelefoni og Internet ud fra personligt definerede forbrugsprofiler.

Teleselskaberne får mulighed for løbende at opdatere og introducere abonnementer, således at teleprisguide.dk holdes ajour med udviklingen på markedet.

teleprisguide.dk gør dermed forbrugernes prissammenligninger mere personlige og aktuelle end det i dag er muligt i prispjecen "Hallo, hallo - Ved du hvad det koster ?"

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs