MediaWatch

Ericsson ansætter over 1000

I et forsøg på at holde sig i televerdenens frontlinje vil Ericsson satse på en række forskellige udviklingsområder, hvilket medfører et noget nær gigantisk rekrutteringsbehov. Udviklingsplanerne betyder, at Ericsson i løbet af det næste års tid vil ansætte langt over 1000 personer i Vestsverige, skriver Computersweden.se.

Ikke mindst Ericsson Microwave har et stort behov for nye medarbejdere, idet man i dette selskab vil arbejde på at give Ericsson de rette forudsætninger for at kunne klare kommende markeds-ekspansioner inden for bredbånds-overførsel og mobil kommunikation. Et andet indsatsområde er Telecom Management, hvor der arbejdes med håndteringen af hele værdikæden lige fra operatørens kunderelation til konfiguration og overvågning af de udviklede net.

I dag benytter Ericsson eksterne konsulenter til flere hundrede af de ledige stillinger. Dette vurderes imidlertid af Ericsson som en uholdbar løsning, idet det kan føre til for meget tab af viden og kompetence inden for virksomheden. Derfor vil man nu ansætte egne folk med henblik på at udfylde de mange kompetence-behov.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs