MediaWatch

Dansk-israelsk video- system samarbejde

Media Group Ltd.(GEO),har i dag underskrevet en aftale med den danske virksomhed Xstream om salg og markedsføring af det patenterede Emblaze wireless video system i Danmark. Ifølge Xstream er Israelske GEO i dag den eneste virksomhed i verden, der tilbyder "end-to-end "løsninger indenfor streaming video over trådløse netværk fra det eksisterende GMS netværk til GPRS og til det fremtidige

GEO indgik i sidste uge en aftale med Nokia om implementering af en MPG4 video Emblaze player i den nye Nokia 9210 Colour communicator,der ventes på gaden i Danmark 2.kvartal 2001. Med lanceringen af GPRS nettet i starten af det nye år i Danmark vil der blive mulighed for modtagelse af streaming video i helt op til 115 kbps.

- Fremtidens kommunikation over trådløse netværk bliver i levende billeder, derfor er vi yderst begejstrede for samarbejdet med GEO,som vil tilføre Xstream en større "know-how" indenfor wireless broadcast. GEOs teknologier vil fremover betyde store indtjeningsmuligheder for teleoperatører og indholds leverandører, vurderer direktør Frank Thorup fra Xstream.

Xstream har tidligere leveret løsninger til virksomheder som Navision Damgaard A/S, Mærsk Data A/S,GN Store Nord A/S, Netbureauet Araneum og Semler Gruppen A/S.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs