Aktieoptioner hos AOL og Time Warner

MediaWatch

America Online og Time Warner vil tilbyde alle deres 85.000 medarbejdere aktieoptioner, kort efter at fusionen mellem selskaberne er kommet på plads. Det er endnu ikke vedtaget, hvor stort et beløb, der tilbydes aktier for, men det bliver formentlig ikke til mere end et par hundrede optioner til størstedelen af de ansatte, mens direktionen sandsynligvis vil få meget mere.

Topledere som bestyrelsesformand Stephen Case og CEO Gerald Levin, vil højst sandsynligt kunne se frem til flere millioner i aktieoptioner, skriver Wall Street Journal.

Aktieoptionstilbuddet til alle medarbejdere er nyt for Time Warner, hvor pengekompensation og aktieoptioner traditionelt har været forbeholdt mellem til topledere. Hos AOL, som i de fleste internetfirmaer, har alle medarbejdere aktieoptioner. Ifølge Time Warner talsmand Edward Adler, stiler AOL og Time Warner efter en medarbejderpolitik, hvor de ansatte via aktieoptioner får andel i firmaernes potentiale og vækst.

De ansatte i begge firmaer har siden beslutningen om fusionen været bekymrede for, hvilken betydning fusionen ville få for deres løn. I Time Warner, har medarbejderne frygtet, at deres bonusordninger ville blive reduceret til fordel for de langsigtede aktieoptioner. Hos AOL, har der blandt medarbejderne, været håb om at modtage større bonusordninger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også